Stiftelsen Norsk Mat søker en engasjert og strategisk sterk fagsjef for Kvalitet og standardutvikling – en rolle for deg som vil bruke din fagkompetanse til å styrke tilliten til norsk mat.
Dette er en unik mulighet til å påvirke utviklingen av nasjonale standarder og bidra til trygg, bærekraftig og fremtidsrettet matproduksjon i hele verdikjeden.
Som fagsjef får du en nøkkelrolle i å utvikle og forvalte Stiftelsen Norsk Mats kvalitetsstandarder, med hovedansvar for områdene god gårdspraksis, planter, miljø og ressursforvaltning.
Du vil:
Kort sagt: du vil være en drivkraft for utvikling, forankring og formidling av kvalitet i norsk matproduksjon.
Vi ser etter en faglig trygg og samfunnsengasjert person som:
Kort sagt: du vil være en drivkraft for utvikling, forankring og formidling av kvalitet i norsk matproduksjon.
Kontaktinformasjon
Atle Strande
Seniorådgiver
Telefon: 908 92 054
Tom Roterud
Avdelingsleder
Telefon: 995 01 505
Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig og nøytral aktør som jobber for å sikre høy kvalitet og tillit i norsk matproduksjon. Vi forvalter nasjonale merkeordninger og standarder, leder landbrukets egen revisjonsordning og samarbeider tett med faglag, myndigheter, næringsliv og forbrukere. Gjennom kunnskapsdeling, revisjoner og kvalitetsarbeid bidrar vi til at norsk mat skal være et forbilde i både trygghet og bærekraft.
Du kan lese mer om oss på https://www.stiftelsennorskmat.no.